Seura

 

 

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta Hyvoli ry perustettiin vuonna 20.10.1926 nimellä Hyvinkään Naisvoimistelijat ry. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimi kansakoulun opettaja Laura Lönnroth. Lähes 40 vuoden tauon jälkeen seuratoiminta käynnistettiin uudestaan vuonna 1964, puheenjohtajanaan Elsa Kallio.

Vuosien vieriessä nimi on muuttunut. Nykyinen nimi täydennettiin syksyllä 2009 Hyvinkään voimistelu ja liikunta Hyvoli ry:ksi. Alusta alkaen olemme olleet liikunnan asialla. Nykyisin tarjoamme monenlaista jumppaa eri-ikäisille. Monipuolisten lasten – ja aikuisten harrasteryhmien lisäksi seurassa on kilparyhmiä. Hyvoli ry:llä on tällä hetkellä yli 40 liikuntaryhmää, joissa liikkuu viikoittain noin 650 jäsentä, lapsia on 350 ja aikuisia 300.

Seurassa on noin 40 ohjaajaa, joita pyritään aktiivisesti kouluttamaan. Seurassa hyödynnetään Voimisteluliiton ja ESLU:n monipuolista koulutustarjontaa. Hyvoli on Suomen Voimisteluliitto ry:n ,ESLU ry:n jäsen ja SCL:n jäsen.

Seuran arvo

Liikunnan riemua, yhdessä kokien, elämänkaaren kaikissa vaiheissa.

Seuran visio

Seuran tavoitteena on tarjota monipuolista ja laadukasta harrasteliikuntaa kaikille sekä järjestää tavoitteellista joukkuevoimistelua.

Seuran slogan

”Hyvolissa on hyvää seuraa”

 

Hallitus

Yhteystiedot

 

 

Säännölliset tietojen luovutukset:

Voimme luovuttaa tietoja tilastollista, tieteellistä tai historiallista tutkimusta varten edellyttäen, että julkaistuista tilastoista tai raporteista ei ole tunnistettavissa yksittäisiä henkilöitä. (yhteystiedot, sukupuoli, postinumero, syntymävuosi).

Seuran käyttämien järjestelmien tietosuojaselosteet löytyvät alta erillisinä liitteinä.

 

PDF-tiedostoHyvoli säännöt 2015.pdf (228 kB)
PDF-tiedostoHyvolin toimintalinja 2018.pdf (361 kB)
PDF-tiedostoHyvoli kriisiviestintäsuunnitelma.pdf (897 kB)
Hyvoli kriisiviestintäsuunnitelma 2017
PDF-tiedostoHyvoli viestintäsuunnitelma.pdf (108 kB)
Hyvoli viestintäsuunnitelma 2019
PDF-tiedostoHyvoli turvallisuussuunnitelma.pdf (161 kB)
Hyvoli turvallisuussuunnitelma 2019
PDF-tiedostoTietosuojaseloste_HOIKA.pdf (111 kB)
Tietosuojaselotse HOIKA
PDF-tiedostoTietosuojaseloste Nimenhuuto.pdf (101 kB)
Tietosuojaseloste Nimenhuuto
Eettiset pelisäännöt.jpg (3.0 MB)
PDF-tiedostoTietosuojakaytanteet_Suomen-Cheerleadingliitto_2.9.2022.pdf (149 kB)
PDF-tiedostoTaloussääntö_Hyvoli_2025(1).pdf (270 kB)
https://www.voimistelu.fi/materiaalipankki/voimistelun-eettiset-periaatteet/

https://www.voimistelu.fi/materiaalipankki/voimistelun-eettiset-periaatteet/

 

Voimistelun toimintatavat epäasiallisen käytöksen tapausten käsittelyyn:

https://409bd6e0-4ec0-4f56-b286-8f516e4b7777.filesusr.com/ugd/966b6c_c37afc368c7a4de48ec1d56225b97fec.pdf

 

Et ole yksin  (Yhteyttä voivat ottaa urheilijat, urheilijan vanhemmat/huoltajat, valmentajat, sekä urheiluseurojen tai lajiliittojen työntekijät ja vapaaehtoiset jos koet kohdanneesi epäasiallista käytöstä tai häirintää urheilussa)

+358 503 025 942/Chat

https://www.etoleyksin.fi/

 

Voit aina olla yhteydessä Hyvolin toimistoon toimisto@hyvoli.fi tai seuran puheenjohtajaan arja.puputtirantsi@gmail.com jos asia ei ratkea ryhmän sisäisesti valmentajan avulla. Palaute-sivulta voit lähettää myös nimettömän viestin.

 

 

 

 

Suomen Cheerleadingliitto ry:n EKI-ilmoituskanava

Suomen Cheerleadingliitto on sitoutunut vastuulliseen urheilutoimintaan ja pyrkii edistämään eettisiä toimintatapoja. Suhtaudumme vakavasti kaikkeen laittomaan, epäeettiseen ja muuhun toimintaohjeidemme vastaiseen toimintaan ja kannustamme tuomaan ne tietoomme aina, kun siihen on perusteltu epäilys.

 

https://app.easywhistle.com/report/suomen-cheerleadingliitto-whistleblow/about

Lasten voimistelun linjaus

 

Lasten voimistelun linjaus on kattava Voimisteluliiton jäsenseurojen lasten toimintaa ohjaava asiakirja, joka on tehty yhteistyössä niin asiantuntijoiden kuin seuraväen kanssa.  

Lasten voimistelun linjaus ohjaa voimistelutoimintaa kohti lapsilähtöisempää valmennuskulttuuria. Päämääränä on vahvistaa lapsen oikeuksien toteutumista voimistelussa ja samalla tehdä lasten voimistelusta laadukkaampaa ja lasten kokonaishyvinvointia tukevampaa.

Linjauksen avulla vaikutetaan lasten turvalliseen harrastamiseen, harjoittelun määrään, harrastuksen kustannusten rajaamiseen, voimistelijoiden hyvinvoinnin tukemiseen, harrastuksen jatkumiseen, pidempiin uriin ja kehorauhan tukemiseen.

 

Lue lisää:

https://www.voimistelu.fi/lasten-voimistelun-linjaus/