Ilmoittautuminen ja hinnat

Aikuisten liikunnan hinnat kaudella 2023-2024

Hinnat ovat voimassa 1.7.2023-30.6.2024

 

Tuntikortit

 

  • Tuntikorteilla voi käydä kaikissa aikuistenliikunnan tunneilla kortin kertojen verran.
  • Kortti on voimassa koko kauden 2023-2024 sekä kesäjumpissa 2024.
  • Kortti tulee olla aina mukana tunnilla ja se on esitettävä ohjaajalle tunnin alussa

 

10 h kortti 75 €

20 h  kortti 120  €

30 h kortti 150 €

                                                       Jäsenmaksu €25. Jäsenmaksua ei palauteta.                      

 

Yhden tunnin pituisista tunneista merkitään tuntikorttiin yksi rasti (X). Jos tunti kestaa 1,5h merkitään puolitoista rastia(X /).

 

 

Rekisteröityminen ja maksaminen

Rekisteröityminen tehdään internetin kautta jäsentietojärjestelmässämme Hoikassa. HUOM! Aikuisten tunneille ei ilmoittauduta Hoikan kautta. Rekisteröidy ja valitse haluamasi kertakortti ilmoittautuminen-kohdasta. Maksettuasi sähköpostiin tulleen laskun ota kuitti mukaasi tunnille, kuittia näyttämällä saat ohjaajalta ostamasi kortin.

 

Ilmoittautumaan pääsee tästä.

 

Ilmoittautumisohjeet:

1. Rekisteröityminen

Uusien jäsenien on rekisteröidyttävä jäsenrekisteriimme internetin kautta. Tiedot tulee täyttää huolellisesti ja ne on pidettävä ajantasaisina. Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt ja ilmoittautunut, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia! Jos olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta ”Unohditko salasanan?”.

2. Ilmoittautuminen

Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen ilmoittautuminen on sivun vasemmassa reunassa. Järjestelmä näyttää maksuryhmät (kortit), joista voi valita haluamansa vaihtoehdon. Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä luo laskun ja lähettää sen käyttäjän sähköpostiin.

3. Maksaminen

Maksu maksetaan sähköpostiin tulleella laskulla. Kortin saa esittämällä maksutositteen esimerkiksi tulostamalla kuitin tai näyttämällä maksutositteen puhelimen näytöltä. Kortin voi lunastaa seuran toimistolta tai tunnin ohjaajalta.

 

Smartumilla maksaminen

Myös Smartumilla  maksaessa on rekisteröidyttävä Hoikaan. Laskun luomisen jälkeen se tulostetaan tai kirjataan ylös laskun tiedot. Maksaminen sujuu kätevästi SmartumPay-mobiilisovelluksella,  Saat ladattua sen puhelimeesi sovelluskaupastasi. Kirjaudu sovellukseen pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Lasku ja kuitti maksusta tulee ottaa mukaan toimistolle tai tunnille, jolloin kortin voi lunastaa. Smartumista ei anneta rahaa takaisin. Mikäli Smartum ei kata koko kortin hintaa, ylimenevän osuuden voi maksaa normaalisti laskun viitteellä.

Huom! Seuran jäsenmaksu 25 €, tulee maksaa sähköpostiin tulleella laskulla. Maksaessa Smartumilla kuitti tulee ottaa tunnille mukaan maksetusta jäsenmaksusta. Jäsenmaksua ei palauteta.

 

Tutustu tarjontaamme - yksi kokeilukerta ilmaiseksi

Kauden aluksi on mahdollista käydä kokeilemassa yhdellä tunnilla ilmaiseksi. Kokeilukertaakin varten on rekisteröidyttävä jäseneksi ja ilmottauduttava normaalisti. Mikäli päätät olla jatkamatta liikuntaharrastusta seurassamme, tee lopettamisilmoitus seuran sähköpostiin toimisto@hyvoli.fi. Ilmoitus lopettamisesta kannattaa muistaa tehdä, sillä muuten maksu veloitetaan, vaikkei tunneilla olisi käynytkään. Jos kuitenkin haluat jatkaa tunneillamme, maksa sähköpostiisi tullut lasku ja nauti tuntitarjonnastamme!

 


 

Ongelmatilanteen sattuessa voi ottaa yhteyttä Hyvolin toimistoon

puh. 0400 245 558,

s-posti: toimisto@hyvoli.fi

 

Laskutusasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla

laskutus.hyvoli@gmail.com