I love -näytös la 10.2.2018!

21.1.2018


I love -yhteistyönäytös järjestetään la 10.2.2018 klo 14.00 Hyvinkääsalissa. Lippuja voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi.

” I Love” on neljän hyvinkääläisen visuaalisia taiteita tekevän organisaation ideoima esityskonsepti. Idea sai alkunsa luoda Hyvinkäällä ennennäkemätön esityskonsepti, joka hyödyntää paikallisten eri taiteenalojen harjoittajien osaamista sekä yhdistelee näitä taiteenaloja.

Esitys kertoo ystävyydestä ja rakkaudesta elämän eri vaiheessa, minkä lisäksi konseptin nimi viittaa sanontaan ” rakkaudesta lajiin ”.

Satavuotiaan Hyvinkään juhlavuotena 2017 teema Yhdessä vahvisti ”I Love” tiimin uskoa siihen, että yhteistyössä on voima. Tästä innostuneena haluttiin jatkaa yhteistyön teemaa ja tuoda sen avulla hyvinkääläistä osaamista kaikkien kuntalaisten ihailtavaksi.

Lavalla nähdään eri lajeja harrastavia lapsia ja nuoria sekä jo ammattiin kouluttautuneita esiintyjiä. Yksi ” I Love:n ” tavoitteista onkin tarjota nuorille mahdollisuus olla osana suurta produktiota ja tukea harrastuneisuutta, sekä antaa unohtumaton esiintymiskokemus jollaista ei Hyvinkäällä ole ennen ollut tarjolla."

 

Järjestäjät: Tanssikeskus Element, Pole Fit Factory, Hakasirkus ja Hyvoli

 

Liput voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi.