HJM-tiimille Etelä-Suomen Aluemestaruusmitaleita

5.4.2014

Viime viikonloppuna Hyvinkää Cupissa HJM-tiimin joukkueet sekä Hyvolin Nemorella pärjäsivät upeasti saavuttamalla viisi mitalisijaa. Tänään lauantaina oli vuorossa Etelä-Suomen Aluemestaruuskilpailut Töölön Kisahallissa ja mukana oli kaikki HJM-tiimin joukkueet sekä Hyvolista Nemorella, Vivax ja Vivan. Grisella joutui valitettavasti jättämään kisat väliin usean loukkaantumisen johdosta.

HJM-tiimin Freyat jr kilpa joukkueelle aluemestaruus 14-16 –vuotiaiden kilpasarjassa. Hopealle sijoittuivat Freyat 14-16 –vuotiaiden SM-sarjassa ja Freyat kilpa 16-20 –vuotiaiden kilpasarjassa. Nemorella sai hienosti kategorian 2 10-12 -vuotiaiden sarjassa.

Näiden tuloksien valossa on hyvä todeta, että seurojenvälinen yhteistyö on tuottanut merkittävää tulosta ja sitä on hyvä jatkaa tulevaisuudessakin. Valmennusosaamisen kehittäminen ja synergiaedut on huomioitu. Olemme toteuttamassa juuri sellaista yhteistyömallia, joka nousi esille myös eilisessä KPMG:n selvitystyössä liikunta- ja huippu-urheilun tavoitetilaan Suomessa.

Vivan / Hyvoli     9

14-16 –vuotiaiden mestaruussarjassa Freyat paransivat suoritustaan edellisviikonlopusta. Suoritus oli sulavaa ja yhdenaikaisuus parantui merkittävästi, mikä näkyi sijoituksessakin. Joukkue oli todella tyytyväinen tiukan kisan toiseen sijaan. Sunnuntaina Freyat jatkoivat ponnistuksiaan, kun Vantaalla kisattiin Suomen edustusmaajoukkuepaikoista kansainväliseen juniorisarjan Challenge Cup -finaaliin, joka käydään huhtikuun lopulla Helsingissä. Joukkueen suoritus onnistui hyvin, ja matolta poistuikin erittäin iloisia tyttöjä. Pisteet nousivat lauantaista joka osa-alueella ja yhteispisteet 16,82 ovatkin tämän kauden parhaimpia. Valitettavasti se ei ihan riittänyt edustuspaikkaan ja Freyat sijoittuivat hienosti viidensiksi kovatasoisessa kilpailussa, jossa mukana olivat kaikki sarjan huippujoukkueet.  Suomen mestaruudesta Freyat pääsevät kamppailemaan toukokuun alussa Jyväskylässä.

Freyat kilpa –joukkueet onnistuivat tekemään varmat ja ilmaisulliset suoritukset, mihin niin voimistelijat kuin valmentajatkin olivat tyytyväisiä. Joukkueiden pääkilpailut, Kilpasarjojen mestaruuskilpailut, odottavat toukokuun puolessa välissä Tampereella. Parannettavaa löytyy vielä ja ohjelmiakin uudistetaan hieman. Kummankin joukkueen kanssa lähdetään tavoittelemaan vielä voimakkaampaa elämystä kehittämällä niin suorituksen kuin ilmaisun näyttävyyttä.