Kinkkujumppa 2018

Hyvoli järjestää aikuisliikunnan Kinkkujumppa -tapahtuman

torstaina 27.12.2018 klo 16.30-19.30 Urakantalon salissa.

 

Klo 16.30-17.25 Kiertoharjoittelu

Klo 17.30-18.25 Muokkaus

Klo 18.30-19.25 Kehonhuolto

 

Tapahtuman hinta on 5 euroa / osallistuja. Kertamaksulla voit osallistua 1, 2 tai 3 jumppaan.

 

Maksuvälineinä käyvät käteinen (vain tasaraha!), pankkikortti tai Smartum (seteli tai kortti).

Huom! Tapahtumassa ei voi maksaa Hyvolin aikuisliikunnan kertakortilla.

 

Tapahtuma on kaikille avoin, mukaan voi tulla, olit seuramme jäsen tai et.

Lämpimästi tervetuloa palautumaan joulukiireistä mukavan ryhmäliikunnan merkeissä!

 


TUNTIKUVAUKSET

 

KLO 16.30-17.25 KIERTOHARJOITTELU JOULULAULUJEN TAHDISSA

Tunti alkaa lyhyellä kehoa lämmittävällä ja liikeratoja avaavalla osuudella. Tämän jälkeen kiertoharjoittelun muodossa treeni, joka koostuu sekä sykkeen kohotus että koko vartaloa harjoittavista lihaskuntoliikeistä, oman kehon painolla ja lisäpainoja hyödyntäen. Tunti tehdään oman kuntotason mukaan ja sopii siksi kaikille. Haluatpa kevyempää harjoitusta tai kunnon hikijumppaa niin tällä tunnilla se onnistuu! Tunti ei sisällä askelkuvioita eikä ole perinteistä ryhmäliikuntaa musiikin tahtiin, vaan musiikki soi vain taustalla. Tunnin päätteeksi lyhyet venyttelyt. 

 

KLO 17.30-18.25 MUOKKAUSTUNTI - TEEMANA REISI-VATSA-PAKARA

Tunnin alkuun lyhyt 10-15min lämmittely, jonka aikana rakennetaan helppoa askelsarjaa. Lämmittelyn jälkeen lihaskuntoharjoitus, jossa keskitytään keskivartalon ja alaraajoen lihasten harjoittamiseen. Tunnilla ei käytetä painoja, vaan kaikki liikkeet suoritetaan oman kehon painolla. Tunnin päätteeksi 5-10 min venyttelyt.

 

KLO 18.30-19.25 KEHONHUOLTOA KAUNEIMPIEN JOULULAULUJEN SIIVITTÄMÄNÄ

Kehonhuolto on tärkeä osa yhtälailla kovaa treenaavien kuin kaikkien muidenkin ihmisten hyvinvointia. Kropan pitäminen liikkuvana ja elastisena pienentää loukkaantumisriskejä, sekä vähentää oleellisesti erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. 

Kehonhuolto on rauhallinen tunti, jossa keskitytään rentoutumisen lisäksi liikkuvuuteen, liikehallintaan ja tukilihasten harjoittamiseen. Tunnin alussa tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoitteita sekä vartalon tukilihaksia harjoittavia liikkeitä. Tämän, myös lämmitelynä toimivan alkuosuuden jälkeen, lopputunti keskitytään kehon ja mielen rentoutumiseen ja tehdään pidempikestoisia staattisia venytyksiä alaraajojen isoihin lihasryhmiin painottuen. Rauhalliset joululaulut taustalla luovat rentouttavaa joulunajan tunnelmaa.

HUOM! Liikuntasali on melko viileä tila, joten otathan riittävästi lämmintä vaatetta päällesi.