Vakuutukset

VAKUUTUKSET
 

Jumppaturva harrastajille (Vakuutusnumero 06-8627097)

 

Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutus on harrastejumppareiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat.  

Kaikki Hyvolin harrastajat, jotka ovat maksaneet seuran jäsenmaksun, kuuluvat automaattisesti Jumppaturvan piiriin Kilpalajien kilpailulisenssin omaavien vakuutukseksi jumppaturva ei kelpaa.

Vakuutuskausi on 1.9 - 31.8. Vakuutus ei jatku automaattisesti, vaan seura tilaa vakuutuksen vuosittain. Vakuutus tulee voimaan  1.9. tai sen jälkeen klo 24.00 sinä päivänä, kun ilmoitus on saapunut liittoon.

 

Sporttiturva

 

Sporttiturva on voimassa kaiken ikäisille seuraavissa lajiin liittyvissä tilanteissa:
• ottelu/kilpailu/turnaus
• harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
• kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

 

 

 

 

 

Vahingon sattuessa

 

Ota yhteyttä Pohjola Terveysmestari -palveluun sovelluksessa tai puhelimitse 0100 5225. Palvelu on avoinna joka päivä klo 7-23.

Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanin vastaanotolle. Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon. Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa