Korona ohjeita

 

Tervetuloa  Hyvolin kevätkauden toimintaan mukaan!

 

On tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

 

 

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

 

*Lapsille ja nuorille harrastustoimintaa voidaan järjestää kymmenen hengen ryhmissä niin, että valmentajat tietävät, keitä harjoituksiin on tulossa.

*Kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia harjoituspaikalle tullessaan.

*Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

 

  • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.

  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.

  •  Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyt-töön (wc).

  • Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.

  • Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.

  • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

 

Harjoituksissa kiinnitetään  erityistä huomiota turvaväleihin ja minimoidaan fyysiset kontaktit ja oleskelut kasvotusten tai samassa tilassa alle 2 metrin etäisyydellä oleminen yli 15 minuutin ajan.

 

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

 

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on Keusoten tartuntatautiviranomaisilla (neuvontapalvelu puh. 019 226 0099 ). Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.