Tuntikuvaukset

 

FlowGymnastics (alkeet ja jatkoryhmä)

FlowGymnastics on kehitetty suomalaisen naisvoimistelun pohjalta kaikentasoisille aikuisille harrasteliikkujille ja se perustuu tanssilliseen voimisteluun.

Voimistelusta tutut, monipuoliset liikkeet on muokattu mukavaan ja mielenkiintoiseen muotoon haastetta unohtamatta. Keskivartalosta lähtevä, virtaava liiketekniikka kehittää tehokkaasti koko vartalon hallintaa ja rangan liikkuvuutta. Ryhti kohenee ja hartiaseutu rentoutuu. Jalkoihin tulee voimaa ja jänteyttä, sillä tunneilla liikutaan paljain jaloin. FlowGymnastics-tunneilta saat esteettisiä elämyksiä ja liikunnan iloa.

Flow alkeet alkaa 21.9.2017. Jatkoryhmästä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan ohjaajaan.

 

Kehonhuolto/venyttely

 

 

Kuntosali

Kuntosalitunnit ovat ohjattua kiertoharjoittelua oman kunto- ja ikätason mukaisesti kuntosalin laitteita apuna käyttäen.

 

Muokkaus

Helppo aerobinen lämmittely 15 minuuttia, koko vartalon lihaskunto-osuus 35 minuuttia ja venyttelyt 10 minuuttia. Tunti sopii tehokasta, mutta rauhallista tempoa haluaville. Sopii myös aloittelijoille.

 

PowerBody

Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen tunti koostuu erilaisista liikepattereista, joihin kuuluu lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykkeenkohotuksia. Tunnin päätteeksi venyttely osuus. Vauhdikas tunti, jossa hiki irtoaa!

Tunnilla käytetään vaihtelevasti myös käsipainoja. Välineet saat tarvittaessa lainaksi paikan päällä.