Tuntikuvaukset

 

FlowGymnastics (alkeet ja jatkoryhmä)

FlowGymnastics on kehitetty suomalaisen naisvoimistelun pohjalta kaikentasoisille aikuisille harrasteliikkujille ja se perustuu tanssilliseen voimisteluun.

 

Voimistelusta tutut, monipuoliset liikkeet on muokattu mukavaan ja mielenkiintoiseen muotoon haastetta unohtamatta. Keskivartalosta lähtevä, virtaava liiketekniikka kehittää tehokkaasti koko vartalon hallintaa ja rangan liikkuvuutta. Ryhti kohenee ja hartiaseutu rentoutuu. Jalkoihin tulee voimaa ja jänteyttä, sillä tunneilla liikutaan paljain jaloin. FlowGymnastics-tunneilta saat esteettisiä elämyksiä ja liikunnan iloa.

Jatkoryhmästä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan ohjaajaan.

 

Kuntosali

Kuntosalitunnit ovat ohjattua kiertoharjoittelua keskiviikkoisin oman kunto- ja ikätason mukaisesti kuntosalin laitteita apuna käyttäen sekä lauantaisin omatoimista harjoittelua.

 

Lempeä muokkaus

Tunti aloitetaan rauhallisella mutta tehokkaalla alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuus tehdään hyödyntäen pilates-tyyppistä harjoittelua. Lopuksi venyttelyt. Lempeä ja leppoisa jumppa, jossa jokainen tekee haluamallaan intensiteetillä, halutessaan saa hien pintaan. Sopii myös aloittelijoille tai vähemmän liikkuneille.

 

Tehomuokkaus

Hikitunti, jossa vaihtelevat sykkeen nosto-osuudet ja tiukat lihaskunto-osiot esim. kuntopiiri-tai patteriharjoitteluna. Tunnin päätteeksi lyhyt venyttely . Vauhdikas tunti, joka sopii jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille.

Tunnilla käytetään vaihtelevasti myös käsipainoja. Välineet saat tarvittaessa lainaksi paikan päällä.