Kesäjumppa 2019

 

Aikuisliikunnan kesäjumppa on

 

keskiviikkoisin klo 19.00-20.15 Villatehtaan Takomon monitoimisalissa,

 

 5.6.-26.6. ja 31.7.-7.8. Ohjaajana Susanne Luoti.

 

Tunti sisältää muokkausta eli lihaskuntoa kehon omalla painolla sekä 15 minuutin venyttelyn.

 


Ilmoittautuminen ja hinnat

 

Kesällä jumpataan ensisijaisesti kertakorteilla. Hinnat ovat voimassa 1.8. asti.

Keväällä 2019 ostamasi kortti käy kesäjumpissa ja kesällä ostetun kortin käyttöä voi jatkaa myös syksyllä 2019 alkavissa jumpissa.

 

10 x kortti 50 €

20 x kortti 90 €

30 x kortti 120 €

Kertamaksu 5 €, vain tasarahalla tai Smartum-setelillä.

 

Kortin ostaminen tehdään internetin kautta jäsentietojärjestelmässämme Hoika.

Pääset sivuille tästä.

Rekisteröidy (uudet käyttäjät) tai kirjaudu sisään (vanhat käyttäjät), ilmoittautuminen on vasemmassa reunassa. Järjestelmä näyttää ryhmät (eli kortit), joihin voit osallistua. Valitse kohta 10, 20 tai 30 x kortti. Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun sähköpostiisi. Maksa lasku ja tulosta kuitti tai näytä maksutosite esim. puhelimen näytöltä tunnilla ja saat kortin kuittia vastaan ohjaajalta. Muista pitää kortti mukanasi tunneilla.

Huom! Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt ja ilmoittautunut, käytäthän joka kerralla samoja tunnuksia! Jos olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan valitse sisäänkirjautumissivulta kohta ”Unohditko salasanan?”.

Smartum-seteleillä maksaessa on myös rekisteröidyttävä Hoikaan. Luo lasku järjestelmästä ja tulosta se tai kirjaa ylös laskun tiedot. Ota lasku ja allekirjoitetut setelit mukaan jumppaan, niin saat kortin ohjaajalta. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin ja voit käyttää useamman setelin kerralla. Mikäli setelit eivät kata koko kortin hintaa, ylimenevän osuuden voi maksaa saamasi laskun viitteellä.

 


Tilat

 

Takomo on liikuntatila Villatehtaalla, aivan Hyvinkään keskustassa.

Osoite on Kankurinkatu 4, 05800 Hyvinkää, sisäänkäynti ovesta Q3.

 


Tervetuloa mukaan!