Oletko voimistelun ystävä? -Tule mukaan talkoisiin ;)

19.3.2015

Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta järjestää perinteisen Hyvinkää Cupin keväisenä viikonlppuna 25-26.4. jolloin kaupunkiimme saapuu tuhansia voimistelun harrastajia, -huoltajia, -ystäviä, -kannustajia. Haluaisitko olla osana tätä suurta tapahtumaa?

Kisajärjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa ja nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa voimistelun ilotulitusta tulemalla talkoolaiseksi kisoihimme. Tehtäviä on laidasta laitaan; kilpailuihin tarvitaan rakentelu- ja somistusihmisiä, liikenteenohjaajia, ovimiehiä, siivoajia, ruokahuollon ihmisiä, jne. Jokaisen panos on tärkeä ja ilman talkoolaisia emme pystyisi järjestämään näin upeaa tapahtumaa.

Antamalla pienen panoksen omaa aikaasi saat paitsi Hyvolin paidan, niin myös lämpimän ruuan; lisäksi talkoolaisille on varattu oma taukohuone, jossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa sekä kahvia ja virvokkeita. Mutta ennen kaikkea saat hyvä mielen ja pääset pienellä panoksellasi seuraamaan upeita joukkuevoimistelun suorituksia.

Jos olet kiinnostunut ja halukas tulemaan mukaan, otathan yhteyttä joko emailitse: toimisto@hyvoli.fi tai puhelimitse: 0400 245558.

Lämpimästi tervetuloa reippaaseen ja iloiseen talkooporukkaamme!